En aquesta web trobaràs estratègies de prevenció i resposta que fem servir a la línia d’atenció per manejar diferents tipus de casos quan atenem. Les estratègies estan organitzades per categories que podreu explorar al menú que trobareu al lateral esquerre d’aquesta pàgina.

Trobaràs des de bones pràctiques per a una navegació segura fins a recomanacions per xifrar les comunicacions i dispositius, idees per assegurar comptes i dispositius quan et separes, claus per avaluar atacs en línia o com reportar sexpreading o contingut ofensiu.

Entenem la seguretat digital des d’una perspectiva holística, per això trobareu documentació que assessora des d’una perspectiva legal, psicosocial i/o tecnològica.

També disposem d´una documentació confidencial que només posem a disposició d´organitzacions aliades, si vols més informació sobre com accedir a aquesta documentació posa’t en contacte a info@fembloc.cat.

Pots visitar altres recursos de Fembloc aquí. Comptem amb un recurs especialment orientat a totes les persones que experimenten Violències Masclistes Digitals (VMD) per part d’una parella o un familiar i que podeu consultar a la Guía Desconecta de tu Expareja

Quan podem atendre’t?

Dilluns, dimarts i dijous de 10.00 a 19.00 h.

Si necessites el suport del nostre equip pots contactar amb la línia FemBloc a través del correu electrònic atencio@fembloc.cat o mitjançant Whatsapp, Telegram, Signal o SMS al 643528573.

Les nostres comunicacions estan xifrades i garantim la màxima confidencialitat. Pots visitar la nostra Política de protecció de dades.

A qui va adreçada la línia d’atenció i suport?

A dones i persones LGTBQIA+, professionals i persones de lentorn que necessitin informació, suport o acompanyament sobre violències masclistes digitals.

Crèdits

Aquesta documentació s’ha desenvolupat a partir del repositori públic de la línia d’ajuda en seguretat digital d’Access Now, i en aliança amb la Red Autodefensa.Online. Van contribuir al seu desenvolupament i redacció: deliris, dt, Eva Cruells, Flo Pagano, hierro34, martu, maadish, Mileidys Williams Henrry, nilscan, Raquel Bello Collado, Rebeca Paz, rowanda, Sara Riveiro, Sara Borrella Contreras, spideralex, teclista i Violeta Zamora Úbeda.